Apartmani Sunčani breg

Apartmani "Sunčani Breg" su jedni od najluksuznijih apartmana u banji, a nalaze se na udaljenosti od oko 100 metara od banjskog kompleksa sa bazenima. Gosti sa terase mogu da uživaju u prelepom pogledu na banju, dok slušaju zvuke potoka sa kaskadama koji je dizajniran upravo iz razloga da bi se gosti ovde osećali posebno.

Contact An Agent

 

Smeštaj se sastoji od šest studio apartmana od kojih svaki poseduje francuski krevet i još jedan pomoćni ležaj. Tu su i dva velika apartmana od kojih svaki poseduje dve odvojene spavaće sobe i može da ugosti maksimalno osam ljudi. Svi apartmani poseduju svoje terase, kablovsku televiziju i internet.

Objekat 2 se sastoji od četiri sobe. Svaka soba poseduje francuski ležaj i dve fotelje na razvlačenje, wc sa tuš kabinom, televizor. Sobe imaju po dva odvojena ležaja, kupatilo, televizor.

RASPOLAŽEMO SA 50 LEŽAJEVA U SVOJIM SMEŠTAJNIM JEDINICMA !

 

 

**********************************************************************

Kontakt :

TURISTIČKA AGENCIJA “REDNEK”,

Fruškogorska 1, Banja Vrdnik

Telefon: +381 22/ 860 – 030      ( 022/ 860 – 030 )

Mobilni: +381 62/ 465 – 703     ( 062/ 465 – 703 )      Viber, WhatsApp

e-mail: rednekagencija@gmail.com

**********************************************************************

 

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana. Obavezna polja su označena sa *


4 + četiri =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>