Smeštaj Boba Carević

LUKSUZNI APARTMAN, nameštaj od hrastovine, LCD televizor sa preko 50 kanala, centralno grejanje, kompletna kuhinja i terpezarija sa posuđem i priborom za jelo, kupatilo sa tuš kadom i kabinom.

Contact An Agent

 

DVE SOBE dvokrevetne sa mogućnošću i trećeg, pomoćnog ležaja, u svakoj sobi je televizor sa preko 50 kanala, kompletna kuhinja i trpezarija sa posuđem i priborom za jelo, kupatilo sa tuš kadom i centralno grejanje u svim prostorijama.

LETNJIKOVAC u dvorištu, pogodan kako za dnevno tako i za večernje druženje – tamburaši su u blizini ako zatrebaju – parking u dvorištu, na usluzi su mogućnost korišćenja roštilja, kuvanje u kotliću, spremanje jela ispod sača.

PANSIONSKE USLUGE je moguće koristiti u različitim oblicima i to kao pun pansion, kao polupansion ili kao povremeni pansion (danas hoću, sutra neću). U ponudi su izvorni domaći specijaliteti kao i restoranska hrana. Od proje, gibanice, slane i slatke pite, zaista domaće šunke, kobasice i slanine, preko domaće supe i čorbe do kuvanih jela kao što su pasulj, kupus, gulaš, paprikaš, grašak, boranija, musaka, do bečke šnicle, karađorđeve šnicle, dimnjene vešalice i roštilja pa sve do ribljih specijaliteta kao što su riblja čorba, riblji paprikaš, pečene rečne i morske ribe kao i posebna atrakcija riba na pravom roštilju.

______________________________________________________________________________________

Kontakt:

Rade Pavlović 24, Banja Vrdnik

Telefon: 022/ 465 – 257

Mobilni: 060/ 465 – 25 – 77

e-mail: boba.carevic@gmail.com

Zvanična prezentacija smeštaja „Smeštaj Boba Carević“: www.smestajbobacarevic.com

1 Comentar

  1. Bora Vujic

    Interesuje me cene smestaja. Da li moze samo spavanje I kolika je cena po osobi I kompletan pansion (hrana I spavanje).

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana. Obavezna polja su označena sa *


sedam − 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>