Sobe Breza

Sobe “Breza” raspolažu kapacitetom od dve sobe, jednom dvokrevetnom i jednom trokrevetnom , sa zajedničkim kupatilom. Nalaze se na 280 m nadmorske visine i udaljene su 500 m od banjskog kompleksa, a samo 100 m do Fruške gore i staze zdravlja. Gosti mogu da uživaju u prelepom dvorištu idealnom za igranje dece, uz roštilj ili kotlić.

Contact An Agent

 

Gosti takođe mogu da koriste kuhinju sa trpezarijom, mikrotalasnu peć, kao i sve potrebne sudove, odnosno escajg.

Svaka soba ima kablovsku televiziju i WiFi internet. Prostor namenjen gostima nema nijednog stepenika, tako da je idealan za invalide i starije osobe. Gostima je obezbeđen parking prostor.
 

 

**********************************************************************

Kontakt :

TURISTIČKA AGENCIJA “REDNEK”,

Fruškogorska 1, Banja Vrdnik

Telefon: +381 22/ 860 – 030      ( 022/ 860 – 030 )

Mobilni: +381 62/ 465 – 703     ( 062/ 465 – 703 )      Viber, WhatsApp

e-mail: rednekagencija@gmail.com

**********************************************************************

 

 

4 Komentari

 1. Nasa decica su boravila u ovom smestaju, zajedno sa bakama I dekama I utisci su krajnje pozitivni. Sve pohvale!!!! :)

  • Bojana Došenović Ex Majkić

   Boravila sam u ovom smeštaju nekoliko puta. Sobe su konforne i lepo uredjene,domaćini su veoma ljubazni, pošteni, vredni i radni. Preporučujem smeštaj svima, deci, mladim bračnim parovima, starim ljudima. Kao diplomirani turizmolog boravila sam i obišla mnoge smeštaje i sa punim pravom mogu da kažem da su sobe BREZA vrhunske. SVE POHVALE PORODICI IVANUŠIĆ!!!

 2. voleli bi da ynamo cenu sme[taja u avgustu mesecu, 10 dana

 3. Aleksandar Vitic

  Postovana gospodjo,
  cerka, supruga i ja zelimo da iznajmimo trokrevetnu sobu 30. maja (subota). Dosli bi oko 12 casova a u nedelju napustili sobu u isto vreme. Koliko bi naplatili za taj boravak.
  Pozdrav Aleksandar

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana. Obavezna polja su označena sa *


8 × devet =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>