Sobe Cvetna kuća

Smeštaj u sobama „Cvetna kuća“ nalazi se na idealnoj udaljenosti od centra Vrdnika, kao i rehabilitacionog centra hotela „Termal“, zatim, restorana i kafea u kojima postoji pristupačan dnevni meni. Gosti su u mogućnosti da uživaju u intimnom, odvojenom dvorištu „Cvetne kuće“ u hladu letnjikovca, u okviru kojeg se nalazi i mesto za roštilj.

Contact An Agent

 

Domaćini su obezbedili i siguran parking. Sobe imaju sopstveno kupatilo, frižider, telefon kao i  kablovsku TV.

Cvetna kuća je zasebna stambena celina sa sopstvenim ulazom, izgrađena od prirodnih materijala, što daje posebnu toplinu u draž celom objektu, te gostima omogućuje zdrav san i udoban odmor.

Gostima je na raspolaganju i poseta slikarskom ateljeu “Konstantin iz Srema”, koji je u vlasništvu porodice Gušić.

Pored prijatne klime, lekovite vode i svežeg vazduha, odmor u „Cvetnoj kući“ i Vrdniku može biti i jedno aktivno, edukativno iskustvo. U blizini Vrdnika nalazi se 15 fruškogorskih manastira, koji predstavljaju značajne srpske kulturne i istorijske spomenike. Takođe, mnogobrojna jezera Fruške gore, izletišta, izvori, prostrane šume, livade i pašnjaci sa oko 700 vrsta lekovitog bilja, staze zdravlja i trase tradicionalnog fruškogorskog maratona, čuvena „Vrdnička kula“ koja datira iz rimskog doba – samo su deo raznovrsnog miljea Vrdnika i okoline.

Dobro nam došli!

 

 

**********************************************************************

Kontakt :

TURISTIČKA AGENCIJA “REDNEK”,

Fruškogorska 1, Banja Vrdnik

Telefon: +381 22/ 860 – 030      ( 022/ 860 – 030 )

Mobilni: +381 62/ 465 – 703     ( 062/ 465 – 703 )      Viber, WhatsApp

e-mail: rednekagencija@gmail.com

**********************************************************************

 

 

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana. Obavezna polja su označena sa *


+ tri = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>