Vila MM Srce

Dragi gosti, nudimo Vam više opremljenih apartmana na izdavanje. Po strukturi smeštaja razlikuju se dve vrste apartmana: dva dvokrevetna i jedan trokrevetni apartman(sa francuskim lezajem). Svi apartmani imaju sopstvenu kuhunju, trpezariju, kupatilo i spavaću sobu. Apartmani su prostrani i svaki poseduje veliku terasu ili balkon kao i pristup internetu.

Contact An Agent

U ponudi izdvajamo i dnevni aranžman za odmor preko dana bez noćenja. Ova vila poseduje srce i dušu, dođite i uverite se sami.

Zašto Vila MM Srce u Vrdniku?

Zahvaljujući svom položaju, blizini bazena i banje kao i pogodnostima i uslugama koje kod nas dobijate, naši apartmani predstavljaju odlično mesto za smeštaj svih vrsta gostiju, onih koji cene sigurnost svog automobila, onih koji traže komfor i luksuz, kao i onih koji traže odmor i diskreciju. Villa MM Srce se nalazi na glavnom putu i udaljena je 500 m od hotela “Termal”, jedna od mnogih prednosti je i mogućnost korišćenja izvorske vode za piće.

 

 

**********************************************************************

Kontakt :

TURISTIČKA AGENCIJA “REDNEK”,

Fruškogorska 1, Banja Vrdnik

Telefon: +381 22/ 860 – 030      ( 022/ 860 – 030 )

Mobilni: +381 62/ 465 – 703     ( 062/ 465 – 703 )      Viber, WhatsApp

e-mail: rednekagencija@gmail.com

**********************************************************************

 

 

1 Comentar

  1. Dobar dan, zanima me koliko bi kostao apartman za cetiri osobe u periodu od 30.04-02.05?

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana. Obavezna polja su označena sa *


osam + 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>